Online boekhoudpakket met professioneel advies

Bij mijn-boekhouding.nl heb je jouw boekhouding voordelig online, maar dan wel mét professioneel advies van ervaren accountants. Met onze partner Spaargaren Accountants hebben wij veel professionals in huis die je goed en snel kunnen helpen bij moeilijke vraagstukken. Je hebt zo de boekhouding zelf in de hand, en je kunt altijd professioneel advies opvragen bij mijn-boekhouding.nl. Bij mijn-boekhouding.nl heb je een volledig online boekhoudpakket met professioneel advies.  Met het boekhoudpakket kun je zelf je boekhouding online regelen, gemakkelijk inscannen en het programma werkt voor je. Ook de administratie kan gemakkelijk via het boekhoudpakket. Daarnaast krijg je bij mijn-boekhouding.nl professioneel advies van ervaren accountants. Op deze manier regel je snel zelf alles via het online boekhoudpakket, maar krijg je ook professioneel advies voor meer ingewikkelde zaken.

Inloopspreekuren voor advies

Voor onze bestaande en nieuwe klanten organiseren wij regelmatig inloopspreekuren. Bij deze spreekuren hebben wij professionele accountants beschikbaar om je verder te helpen met zaken waar je zelf niet uitkomt. Zo zorgen wij ervoor dat de drempel laag is en je gewoon even binnen kunt lopen. Kijk hier voor de aankomende spreekuren en meld je aan!

Spaargaren Accountants

Door onze gevestigde partner Spaargaren Accountants bieden wij je ervaren accountants die goed advies geven en betrokken zijn bij jouw onderneming. Door deze partner heb jij bij mijn-boekhouding.nl altijd zelf je boekhouding en administratie onder controle in de cloud én zijn er altijd goede accountants beschikbaar die de nodige hulp bieden.

Spaargaren Accountants is een ambitieus kantoor en altijd volop ontwikkeling. Een persoonlijke aanpak staat centraal en hiermee worden zowel grote als kleine bedrijven bediend. Het kantoor staat bekend om direct contact, korte lijnen, praktische adviezen en een heldere taal. Graag bespreken wij samen hoe we het best mogelijke resultaat kunnen behalen. Binnen Spaargaren Accountants heb je altijd een vast aanspreekpunt. Onze professionals zijn te allen tijde op de hoogte van de veranderingen in de wet- en regelgeving en brengen je, indien nodig, daarvan op de hoogte.

Hoe werkt het?

Hoe online boekhouden zonder gedoe werkt? Bekijk hier het filmpje voor een korte uitleg.

Online boekhoudpakket met professioneel advies

JA, IK WIL ONLINE BOEKHOUDEN ZONDER GEDOE!