Ontmoet ons

Het team van mijn-boekhouding.nl

Rob Sneeboer
Rob Sneeboer
Walter den Bieman
Walter den Bieman
Melissa Fransen
Melissa Fransen
Christa Bond-Schokker
Christa Bond-Schokker
Ria van den Bijlaard
Ria van den Bijlaard
Mariska Heije
Mariska Heije
Renate Temmingh-Brugman
Renate Temmingh-Brugman
Dennis Sassen
Dennis Sassen
Hülya Karaca
Hülya Karaca
Marnick Gieles
Marnick Gieles
Daniëlle van Bambergen
Daniëlle van Bambergen

Hulp van ervaren accountant

mijn-boekhouding.nl is een initiatief van Spaargaren Accountants & belastingadviseur. Voor advies op het gebied van administratie, belastingen en wettelijke verklaringen bent u bij Spaargaren Accountants aan het juiste adres. Spaargaren staat bekend om direct contact, korte lijnen, praktische adviezen en een heldere taal.

Onze missie

Ons doel: het ondernemers ‘echt makkelijk’ maken om zonder gedoe en boekhoudkennis toch 24/7 een actuele online boekhouding te voeren, waarmee zij altijd en overal inzicht in de online boekhouding hebben en nooit meer hoeven te wachten op actuele cijfers.

De zorg voor een goede boekhouding is onze hoofdtaak maar daar stopt het niet. Ook voor loonadministratie, fiscale en juridische vraagstukken kan de ondernemer bij ons terecht. Onze ondersteunende partner Spaargaren Accountants B.V. is op hetzelfde adres gevestigd.

Onze visie

mijn-boekhouding.nl heeft de ambitie een persoonlijk online-boekhoud- en advieskantoor te zijn. Kernwoorden zijn: bekwaam, betaalbaar, betrokken, flexibel en veelzijdig.

Wij bieden een combinatie van online-boekhouden met een persoonlijke benadering, ter ondersteuning van de ondernemer of het bestuur.

Ons kantoor richt zich op alle organisaties, van groot tot klein. Samen met de ondernemer en het bestuur streven wij naar een optimale online-boekhouding waarmee de ondernemer een gezonde bedrijfsstrategie voor de toekomst uit kan zetten.

Privacyverklaring

mijn-boekhouding.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in dit privacy statement.
Download hier het privacy statement van mijn-boekhouding.nl

Laden...

JA, IK WIL ONLINE BOEKHOUDEN ZONDER GEDOE!