Mijn boekhouding in de cloud

Een papieren archief is verleden tijd. Met mijn-boekhouding.nl heb je de boekhouding veilig in de cloud. Alle gegevens staan veilig opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud. Er is geen ruimte meer nodig voor kasten op kantoor en ook heb je geen last meer van papieren die kwijtraken. Het gehele archief kun je altijd online inzien op uw smartphone, tablet of laptop. Zo heb je altijd de actuele cijfers bij de hand. Mijn boekhouding in de cloud staat in de cloud in een veilige omgeving. Beschermd zodat alleen geautoriseerde mensen toegang hebben. Er is altijd een back-up waardoor je geen gegevens kan verliezen. Doordat mijn-boekhouding.nl in de cloud is, zijn er ook geen gevolgen wanneer een computer bijvoorbeeld kapot gaat. Met mijn-boekhouding.nl in de cloud kun je makkelijk, snel en vooral veilig overal boekhouden en administratie bijhouden. 

Inloopspreekuren voor advies mijn boekhouding in de cloud

Voor onze bestaande en nieuwe klanten organiseren wij regelmatig inloopspreekuren. Bij deze spreekuren hebben wij professionele accountants beschikbaar om je verder te helpen met zaken waar je zelf niet uitkomt. Zo zorgen wij ervoor dat de drempel laag is en je gewoon even binnen kunt lopen. Kijk hier voor de aankomende spreekuren en meld je aan!

Spaargaren Accountants

Door onze gevestigde partner Spaargaren Accountants bieden wij je ervaren accountants die goed advies geven en betrokken zijn bij jouw onderneming. Door deze partner heb jij bij mijn-boekhouding.nl altijd zelf je boekhouding en administratie onder controle in de cloud én zijn er altijd goede accountants beschikbaar die de nodige hulp bieden.

Spaargaren Accountants is een ambitieus kantoor en altijd volop ontwikkeling. Een persoonlijke aanpak staat centraal en hiermee worden zowel grote als kleine bedrijven bediend. Het kantoor staat bekend om direct contact, korte lijnen, praktische adviezen en een heldere taal. Graag bespreken wij samen hoe we het best mogelijke resultaat kunnen behalen. Binnen Spaargaren Accountants heb je altijd een vast aanspreekpunt. Onze professionals zijn te allen tijde op de hoogte van de veranderingen in de wet- en regelgeving en brengen je, indien nodig, daarvan op de hoogte.

Hoe werkt het?

Hoe online boekhouden zonder gedoe werkt? Bekijk hier het filmpje voor een korte uitleg.

Mijn boekhouding in de cloud

JA, IK WIL ONLINE BOEKHOUDEN ZONDER GEDOE!